Alastair Cook la echipa de testare a Angliei „nu poate fi exclus“ forma slaba MCC slam Ravi Ashwin peste concediere „Mankad“, după dramatice U-turn DA HE CAM Marcus Nord susține Cameron Bancroft să fie bun căpitan pentru Durham încă mai luat Alastair Cook a hit-uri neinvinsa 150 în primele reprize, deoarece pensionare test DOAR NU greiere Buttler în furtună „Mankad“ ca Anglia stea a alerga controversiv la IPL usturători Gough lansează declama furios la nord și Durham pentru apponting Bancroft ca căpitan în grabă ceas Surrey batsman lovit senzațional 25- lea împotriva Lancashire mingii

Vorbind despre ea vlog YouTube săptămânal, Rousey spune ea Întreceri principal Wrestlemania 35 este o „concluzie nepercepute.“ „Mă simt ca și cum am făcut deja tot ce este necesar pentru a se asigura că este evenimentul principal. Este ajuns la punctul în care oamenii vorbesc despre există zvonuri că s-ar putea să nu fie evenimentul principal.

Dar, se pare ca o astfel de concluzie neîncasate. Și mă simt ca și cum am făcut deja tot ce se poate, eventual, „Soțul ei Travis Browne. – o grea UFC care a primit fizic cu un agent de securitate în timpul Raw -, Bradesco rapidă de asemenea, analizat de dezbatere. 2 Ronda Rousey, Charlotte Flair & Lynch Becky sunt setate la evenimentul principal de WrestleMania 35 „Există zvonuri că aceasta nu poate fi evenimentul principal“, a spus el. „Deci, știi ce înseamnă asta?

Oamenii știu deja că este evenimentul principal.“Miz, care are principala Wrestlemania evented împotriva John Cena și se va confrunta cu Shane McMahon în acest an, se poate vedea de ce Rousey ar rupe de-al patrulea perete de wrestling profesionist. „Este sezonul Wrestlemania, faci tot ce trebuie să faci pentru a obține oameni cu ochii, și chiar acum ea face exact asta. Tu ești atent, toată lumea acordând o atenție și asta e ceea ce e vorba.“În timp ce nu a existat niciodată o șansă mai bună pentru femeile la titlul evenimentului, momentul bun-simt Kofi poate scupper încă aceste planuri.

Alex Oxlade-Chamberlain va fi „potrivi 100 la sută“, după pauză internațională, managerul Liverpool Jurgen Klopp a confirmat. Oxlade-Chamberlain, mijlocașul, a fost în afara de aproape un an după ce a suferit daune ligamentul genunchiului.

3 Oxlade-Chamberlain a fost în afara timp de 11 luni in varsta de 25 de ani a suferit accidentarea la genunchi în Liverpool Liga Campionilor cravată împotriva romilor din aprilie anul trecut. drumul lui de recuperare părea să sufere un scurt regres, când a tîrî de pe exploatație hamstring său în timpul unei sub-23s se potrivesc săptămâna trecută. Dar Reds seful Klopp a confirmat întoarcerea Oxlade-Chamberlain ar putea fi iminent.

3 Oxlade-Chamberlain a suferit un prejudiciu său în Liverpool Liga Campionilor primul picior egalitate fata de anul trecut romi „Ox va fi 100 în formă sută după pauză internațională“, a declarat în conferința de presă de pre-meci înainte de meciul lor cu Fulham în Premier liga duminică. Liverpool următorul meci după pauză internațională este acasă la Tottenham Hotspur pe 31 martie LIVE pe talkSPORT Există șapte comentarii vii rămași în rețeaua de talkSPORT în această săptămână.

Află care sunt acestea și când le puteți auzi, mai jos … Watford vs Crystal Palace (sâmbătă) – talkSPORT Leeds vs Sheffield United (sâmbătă) – talkSPORT 2 West Ham vs Huddersfield (sâmbătă) – talkSPORT 2 Swansea vs Manchester City ( Sâmbătă) – Lupii talkSPORT vs Manchester United (sâmbătă) – talkSPORT Millwall vs Brighton (duminica) – talkSPORT 2 Fulham vs Liverpool (duminică) – talkSPORT Jordan Henderson a ieșit șchiopătând devreme în prima jumătate a lui Liverpool Liga Campionilor câștiga împotriva lui Bayern Munchen.

Klopp oferit, de asemenea, o actualizare la eliberarea lui Henderson precum și prejudiciul Naby Keita care l-au ținut afară din runda a 16 încleștează în Germania. 3 Henderson a ieșit șchiopătând împotriva lui Bayern Munchen la începutul acestei săptămâni „Cu Hendo nu știm – este suficient de gravă pentru a-l exclude pentru week-end. „Spargerea internațională va fi, sperăm, suficient de mult timp să-l aducă înapoi.

ULTIMELE FOTBAL STIRI GOSSIP Man United muta pentru Juventus as, Arsenal să aterizeze wonderkid, plus Spurs actualizare LIV-LEY STUFF Jake Livermore plase grevă superbe ca margine West Brom 3-2 Birmingham singur cu NU în jur de joc lui Claude Makelele o dată a promis să pună la Barcelona legenda in spital live pe talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: comentariu flux live și a confirmat echipe live pe TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finala pentru a sparge record de prezență foarte amabila Man United la plata Molde £ 1m Imediat după numire nouă eră Ole Gunnar Solskjaer de Fotbal anunță Mark Billingham în calitate de director executiv noi manageri de acțiune ia Premier League pregătit pentru a lua echipe de pe teren în cazurile de rasism „, este de a face cu glezna lui. Este cel mai bun poate fi, dar încă nu suficient de bun, e în regulă, totuși. „Trebuie să vedem dacă Naby poate antrena azi (vineri), va veni mai târziu pentru controale și a fost pozitiv, deci sperăm că rămâne pozitiv când merge afară.“

Anglia sunt în Sri Lanka și așa sunt talkSPORT pentru a vă aduce vii și de acoperire neîntreruptă a turului. Aici, propria noastră Andrew McKenna (@talkMacca pe Twitter) explică de început ciudat talkSPORT a avut în Colombo. Ziua 1 … și un pic Începutul de 60 de zile. În acest timp de cinci Odis, unul T20, și trei meciuri de testare vor fi jucate, și deja este pornit.

Nu, nu cricket – deși asta va fi destul de curând, dar aventura și povești. Un zbor de seara Sri Lanka înseamnă sosirea în Colombo următoare la prânz, dar, din nefericire pentru echipa timpurie talkSPORT veni după-amiază la mijlocul lunii, am fost încă la Aeroportul Bandaranaike ca unele dintre cazurile noastre nu l-au făcut din Dubai încă. Aceasta este o problemă pentru inginerul nostru genial, Adam Reed, așa cum este lucrurile lui, care nu a sosit.

Ei trebuiau să fie livrate la casa talkSPORT la 22. Până acum … nimic. 3 talkSPORT a urmat place de Joe Root în Sri Lanka pentru tur de cricket din Anglia Din fericire, Adam însuși este aici pentru că altfel am avea de a face treaba noi înșine, și bine, sincer, eforturile oferite de astăzi am fi probleme dacă crichet Editor Jon Norman a fost în acest rol. După ce ne-am în casă am decamped la dormitoare.

Având cele mai grele cazuri, Jon și eu susțin primele două dormitoare la primul etaj, permițând tuturor să se lupta pentru camerele de al doilea etaj. În timp ce înființarea camera lui, deși, Jon aude un zgomot care, spune el, „îl va conduce nebun“, dacă nu se poate opri. Este un zumzet electric – știți genul de fani lucru face până când le opriți; sau unități de aer con, sau transformatoare de putere. El nu se poate urmări în jos. Adam și mă ajute.

Noi opriți toate luminile, ventilatoare, unități de aer con – totul – la un moment dat, încercând să-l izoleze. Nici o bucurie. Așa cum camera mea sprijină pe Jon, vom opri totul în camera mea, la un moment dat. Încă nici o bucurie.

3 Acest zumzet de zgomot în valiza sa dovedit a fi un aparat de ras electric În cele din urmă vom ajunge asistentul la casa să vină și să investigheze – în cazul în care nu se poate rezolva asta, atunci avem o problemă, deoarece nu există camere de rezervă. El trage un gol, de asemenea. Și apoi … Și apoi Jon își dă seama de zgomotul vine de la CASE PROPRIA, și este, de fapt, aparatul de ras electric care sa pornit în sacul lui.

Acum, acest lucru nu poate fi mai jenant instanță a bagajelor cuiva face un bâzâit, cu toate acestea, în casa talkSPORT, este acolo chiar acum. Și de aceea Jon Norman nu va face un inginer. 3 casa talkSPORT din Sri Lanka popular în revenire de cricket bucătarului? întoarcerea Alastair Cook la echipa de testare a Angliei „nu poate fi exclus“ forma slaba MCC slam Ravi Ashwin peste concediere „Mankad“, după dramatice U-turn DA HE CAM Marcus Nord susține Cameron Bancroft să fie bun căpitan pentru Durham încă mai luat Alastair Cook a hit-uri neinvinsa 150 în primele reprize, deoarece pensionare test DOAR NU greiere Buttler în furtună „Mankad“ ca Anglia stea a alerga controversiv la IPL usturători Gough lansează declama furios la nord și Durham pentru apponting Bancroft ca căpitan în grabă ceas Surrey batsman lovit senzațional 25- lea împotriva Lancashire mingii
Ben Foster crede că Jordan Pickford merită în continuare locul lui ca Anglia, numărul unu în ciuda forma lui discutabile cu Everton.